Bygherrerådgivning: Vores byggerådgiver hjælper med alt fra byggestyring til planlægning

På grund af vores mangeårige erfaring med at tegne og bygge huse, kan vi rådgive i en del forskellige boligsituationer. ArkZo tilbyder derfor en bred vifte af bygherrerådgivning, så du altid er sikker på kompetent vejledning, hvad end du skal købe, sælge, i gang med nybyg eller renovere. Vores projekter ligger primært på Fyn, især omkring Odense og Nyborg, men du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker vejledning fra en erfaren byggerådgiver.

Arkitektfirmaet ArkZo tilbyder flere forskellige former for rådgivning, som du kan læse mere om nedenfor. Vi kan både hjælpe med byggestyring og bygherrerådgivning i forbindelse med nybyggeri og renovering.

Sælgerrådgivning og bygherrerådgivning

I forbindelse med salg af eksisterende bolig kan det være en fordel at gennemgå punkterne i den udarbejdede tilstandsrapport og dermed kigge på de forskellige kategorier, hvor man har mulighed for at udbedre evt. fejl og mangler. En bygherrerådgiver kan både give råd til forbedringer og hjælpe med at finde en løsning, der passer til jeres budget.

Køberrådgivning og byggestyring

Ved køberrådgivning vil konsulenten forberede gennemgangen af bygningen ved at indhente eksisterende tilstands-, energimærker og evt. tegningsmateriale, hvis dette skulle ligge til rådighed digitalt. Konsulenten vil ikke kommentere prisen for køb af boligen i forhold til de angivede m², men udelukkende fokusere på bygningens tilstand og evt. afvigelser fra det indhentede materiale, som foreligger på daværende tidspunkt.

Noter omkring evt. fokusområder med plads til forbedring og kommentar til de eksisterende rapporter fremsendes efterfølgende digitalt pr. mail til køberen og dennes advokat, hvis sådan én er tilknyttet.

Energirådgivning

I forbindelse med renovering af eksisterende bolig eller køb af ny kan Arkitektfirmaet ArkZo rådgive omkring muligheder for at forbedre bygningens samlede energitab. Det behøves ikke at koste mange penge at energirenovere sin bolig. Investeringen kan oftest tjene sig ind igen over en kort årrække.

Mange personer er ikke klar, over at de faktisk kan sælge deres energibesparelse til forskellige forsyningsvirksomheder. Dette skyldes, at de har indgået en aftale om at reducere deres samlede Co2regnskab og dette kan gøres ved at købe din opnåede energibesparelse.

Kontakt vores byggerådgiver og få et tilbud på bygherrerådgivning eller byggestyring

Få en professionel byggerådgiver til at kigge på den bolig, I overvejer at sælge eller købe. En byggerådgiver kan også hjælpe med at energioptimere jeres hjem, så I sparer på varmeregningen. Hav ArkZo’s bygherrerådgivning i baghovedet, når I påbegynder jeres næste bygge- eller boligprojekt.

Har I spørgsmål til vores priser eller ydelser? Sidder du inde med spørgsmål som ‘hvad koster en byggerådgiver?’ – så er I naturligvis velkomne til at kontakte os. Vi giver jer gerne et uforpligtende tilbud på byggestyring eller vejledning fra vores dygtige byggerådgiver – altid til en god pris.

Kontakt os på telefon 29 70 36 96, skriv en e-mail til info@arkzo.dk eller henvend jer via formularen på hjemmesiden. Vores byggerådgiver ser frem til at hjælpe dig med din rådgivning og byggestyring!

Lad os tage en snak

På vores base som arkitekt i Odense har vi en arkitekt og en teknisk designer til at rådgive og arbejde for jer.

Lad os komme i gang

29 70 36 96
info@arkzo.dk