Arkitekttegnet hus? Vi kan hjælpe!

Arkitektfirmaet ArkZo har stor ekspertise og erfaring indenfor boligbyggeri. Vi har tegnet alt lige fra rækkehuse og typehuse til lækre funkisvillaer og firmadomiciler.

ArkZo leverer innovative og ambitiøse projekter ved at involvere alle relevante kompetencer, når vi tegner et boligprojekt. Når vi projekterer boliger, tegner vi ikke bare et hus. Vi tegner lige præcis det hus, der passer til jeres ønsker og behov. Dét er fordelen ved et arkitekttegnet hus.

Vores projekter ligger hovedsageligt på Fyn, og vi har især mange kunder fra egnene omkring Odense og Nyborg. Vi hjælper dog også gerne udenfor disse områder.

Gennem hele byggeforløbet har vi en tæt dialog med bygherren for at optimere kvalitet, indretning, bygbarhed, bæredygtighed og teknik med respekt for bygherrens ønsker. Hvor der er mulighed for det, integrerer vi gerne bæredygtige tiltag i vores boligprojekter.

Byg med os – vi er med gennem hele processen ved arkitekttegnet hus!

Til hvert boligprojekt indgår vi tidligt i processen et tværfagligt samarbejde med øvrige rådgivere.

​Vi er ikke som andre tegnestuer, der ligger inde med en masse standardtegninger til arkitekttegnet hus, som genanvendes fra gang til gang, men forsøger at inspirere til at skabe individuelle huse, hvor jeres ideer kommer til udtryk. Hermed bliver det jeres hus og ikke blot endnu et typehus.

Vores tegnestue kan bl.a. levere følgende ydelser:

  • Udarbejdelse af skitseforslag til anvendelse for indledende dialog med bank, eller hvis man ønsker at visualisere en eller flere ideer, før den endelige beslutning træffes.
  • 3D-visualisering i form af billeder og præsentationsvideoer.
  • Udarbejdelse af myndighedsdokumenter samt varetagelse af dialogen med disse.
  • Udarbejdelse af tilstandsrapporter og energimærker.
  • Udarbejdelse af udbudsprojekt til anvendelse for håndværkernes tilbud samt i forbindelse med opførelsen af byggeriet.
  • Beregning i form af statiske beregninger til myndighederne samt specifikke beregninger til håndværkerne.
  • Udarbejdelse af energi- og varmetabsrammer med tilhørende u-værdier iht. BR15 eller BR20.
Introduktion til vores arkitektpakker

At tage beslutningen om at bygge til, renovere eller bygge nyt, er en stor beslutning hvilket kan være en stor opgave at planlægge, samtidig med at de rigtige beslutninger skal træffes på de rigtige tidspunkter.

Her kan Arkitektfirmaet ArkZo tilbyde en professionel gennemgang af jeres muligheder. Mange har den opfattelse af, at det er dyrt som privatperson at hyre en arkitekt til at rådgive omkring ens eget byggeprojekt, hvilket medfører at mange af økonomiske årsager fravælger dette. Vores erfaringer viser, at ved at få professionel rådgivning fra starten af processen, reduceres de bump på vejen, som der ofte kan forekomme under et byggeri.

Mange projekter bærer præg af mangelfulde beskrivelser og tegningsmateriale, hvilket gør det svært for håndværkerne at give en ”skarp” pris på byggeriet. I dag konkurrerer håndværkerne oftest på laveste pris når de angiver deres tilbud. Det kan være svært for dem at udregne prisen, hvis der anvendes et dårligt projektmateriale. Hos Arkitektfirmaet ArkZo tilbyder vi derfor forskellige arkitektpakker, som tager udgangspunkt i kundens behov ved et arkitekttegnet hus.

Nedenfor har vi skitseret, hvordan en typisk arbejdsgang for de forskellige arkitektpakker kan se ud, men med forbehold for variationer i projekterne baseret på projektets størrelse, kompleksitet og omfang.

Skitseforslag

Er til dem, som ikke helt ved, hvilken retning deres projekt skal tage. Her skitseres projektet, og der laves et økonomisk overslag. Skitseforslag er velegnet til dem, som ønsker at indhente en salgsvurdering fra en ejendomsmægler eller til anvendelse i banken for udarbejdelse af et overblik for ens kommende økonomi.

Her har man mulighed for i samarbejde med en professionel rådgiver at gennemgå eksisterende bolig og få en uvildig vurdering af, hvordan I bør forholde jer til jeres muligheder.

Få mere info her

Myndighedsprojekt

Anvendes som et tillæg til “skitseforslag”. Her udarbejdes det nødvendige projektmateriale til anvendelse for myndighedernes godkendelse af jeres byggeri.

Se en mere detaljeret beskrivelse her

Håndværkerprojekt

Anvendes som et tillæg til myndighedsprojekt. Her udarbejdes det nødvendige projektmateriale til indhentning af tilbud hos håndværkerne samt til opførelse af byggeriet. Byggeledelse og fagtilsyn for byggeriets omfang fastlægges efter aftale mellem klienten og rådgiveren i forhold til projektets kompleksitet.

Se en mere detaljeret beskrivelse her

Totalløsning

Er for dem, der ønsker en byggeproces, hvor Arkitektfirmaet ArkZo står for både udarbejdelse af projektmaterialet med tilhørende dokumentation samt opførelse af byggeriet.

Se en mere detaljeret beskrivelse her

Lad os tage en snak

På vores base som arkitekt i Odense har vi en arkitekt og en teknisk designer til at rådgive og arbejde for jer.

Lad os komme i gang

29 70 36 96
info@arkzo.dk