Tilbygning til hus lige efter dine drømme – professionel ombygning af hus nær dig

Drømmer du om at få foretaget en ombygning af hus? Så kan du med fordel kontakte ArkZo for professionel rådgivning og inspiration. Vi er et kompetent arkitektfirma med mange års erfaring inden for diverse former for tilbygning til hus. Vi servicerer privatkunder og erhvervskunder i Odense, Nyborg og på resten af Fyn.

Hvorfor bygge til eller om?

Når pladsen eller boligens funktionalitet ikke stemmer overens med familiens behov, opstår der ofte en tvivl omkring den videre proces. Skal man sælge nuværende bolig, eller kan den tilpasses ens behov med hensyn til stil og m²?

Uanset om du mangler hjælp til ombygning af hus eller en renovering, så står vores professionelle arkitekter klar med kompetent rådgivning samt udformning af et udførligt skitseprojekt, som indeholder både 2D og 3D-illustrationer, tidsplan og meget andet.

Hvad koster en tilbygning til hus? Eller en ombygning af hus?

Det er svært at angive en nøjagtig pris på, hvad en tilbygning koster, da det er meget forskelligt fra projekt til projekt. Vi sørger altid for at finde en løsning, som imødekommer alle dine behov bedst muligt, og derudover sikrer vi en stærk kvadratmeterpris.

Tryg rådgivning ved tilbygning til hus

Du kan med andre ord trygt samarbejde med os, hvis du drømmer om at lave en tilbygning til hus i form af fx at bygge carport, udestue af træ eller en tagetage til dit sommerhus.

Hos os finder du altid en professionel arkitekt, som står klar til at rådgive, gennemgå og planlægge den proces, som du skal gennemgå, for at komme godt i mål med projektet. Vi kan tilbyde hjælp ved mange forskellige former for tilbygninger og ombygning af hus, uanset om du skal bygge skur, bygge garage eller en ny stue.

Kontakt os, og hør om dine muligheder for ombygning af hus

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan hjælpe med i forbindelse med tilbygning til hus, eller ønsker du at modtage et godt tilbud fra os, så kontakt os gerne med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon 29 70 36 96 eller på mail info@arkzo.dk, så vender vi straks tilbage med flere informationer vedrørende ombygning af hus og priser. Vi ser frem til at hjælpe dig med din tilbygning til hus.

Lad os tage en snak

På vores base som arkitekt i Odense har vi en arkitekt og en teknisk designer til at rådgive og arbejde for jer.

Lad os komme i gang

29 70 36 96
info@arkzo.dk