Totalløsning

Som noget nyt udbyder vi også totalentreprise, hvor vi har fokus på, at levere kvalitetsboliger til tiden til den aftalte pris

Når I vælger at anvende ArkZo til opførelse af jeres nye bolig, får I en fast kontaktperson igennem hele forløbet. Hermed sikres en god kommunikation som kan være med til trygt at føre jer igennem den komplekse proces som opførelsen af en ny bolig kan være. Opførelsen af en ny bolig er ofte den største økonomiske beslutning man som familie skal træffe. Hos ArkZo synes vi at det er vigtigt, at I har én kontaktperson som kan være behjælpelig med at svare på eventuelle spørgsmål der opstår under forløbet.

Når I vælger, at anvende ArkZo som totalentreprenør kan I som bygherre slippe for de bekymringer, der kan opstå i de forskellige faser af byggeriet. Samt de uforudsete problemstillinger der kan forekomme i et byggeprojekt.

I kan trygt overlade tegne og byggeprocessen til os og vi vil indfri jeres forventninger i jeres kommende hus

Vi kvitterer her hos ArkZo ved, at levere kvalitet til tiden til priser som er yderst konkurrence dygtige. Vi benytter os af faste underentreprenører med Danske håndværkere som har tegnet de nødvendige overenskomster med deres ansatte. Hermed sikrer vi en høj faglig standard med garanti på det arbejde der bliver udført.

Hos ArkZo følger vi vores byggeri dagligt og sikrer via en stram byggestyring og løbende opfølgning på byggeriet at det afleveres til tiden i den aftalte kvalitet. Som totalentreprenør ligger det fulde ansvar for byggeriet hos os herunder projektering, planlægning samt opførelse af byggeriet. ​

Lad os tage en snak

På vores base som arkitekt i Odense har vi en arkitekt og en teknisk designer til at rådgive og arbejde for jer.

Lad os komme i gang

29 70 36 96
info@arkzo.dk