Renovering af hus med hjælp fra vores arkitekt

Drømmer du om at renovere hus, så det opfylder alle dine boligdrømme? Så står vi hos ArkZo klar med professionel hjælp til inspiration, rådgivning og anden ønsket hjælp. Vi er et professionelt arkitektfirma med stor erfaring inden for renovering af hus. Vi står til rådighed hos private og erhvervskunder i og omkring Odense, Nyborg og på resten af Fyn.

Mange mennesker foretager renovering af hus. Det er eksempelvis typisk billigere at købe et hus, som er gammelt indvendigt, og efterfølgende renovere det lige efter sine individuelle ønsker. Herved er det muligt at bevare husets charme og stil, men samtidig sætte sit eget personlige præg.

Hvad koster renovering af hus?

Den nøjagtige pris på renovering af hus afhænger af renoveringens type samt samlede omfang. Vi sørger altid for at lave en plan, som både opfylder alle dine boligdrømme og dit budget på den bedst mulige måde. Du kan med andre ord være helt tryg ved at søge professionel hjælp til renovering af hus hos os.​

Uanset om du kunne tænke dig at foretage en totalrenovering af hus eller en mindre boligrenovering, så har vi kompetencerne til at udarbejde et professionelt skitseforslag til dig, som sikrer dig, at du kommer godt i mål med projektet. Det vigtigste for os er, at alle ønsker og behov til din husrenovering bliver opfyldt.

Vi har stor erfaring inden for ombygning af hus, hvor vi hjælper med at udforme et godt skitseforslag, som sikrer dig en god arbejdsproces.

Kontakt os for flere oplysninger vedrørende renovering af hus

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan sikre, at renovering af hus hos dig bliver en succes, så kontakt os gerne allerede i dag. Vi står gerne for totalentreprisen, så du ikke selv skal bekymre dig om noget.

For et godt tilbud og flere oplysninger ring på telefon 29 70 36 96, eller skriv på mail info@arkzo.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Lad os tage en snak

På vores base som arkitekt i Odense har vi en arkitekt og en teknisk designer til at rådgive og arbejde for jer.

Lad os komme i gang

29 70 36 96
info@arkzo.dk